fbpx

MasterClass Online pentru LinkedIn:  Cum să folosești instrumente AI pentru a-ți crește vânzările și a-ți dezvolta afacerea!

Pregătește-te pentru viitorul vânzărilor: Învață cum să folosești inteligența artificială pentru a obține un avantaj competitiv!

Vezi despre ce e MastesClass-ul

Monday

January

01

1999

at

10:00 AM

(ora României)

În acest MasterClass de 90 de minute vei afla tot ce trebuie să știi despre AI în LinkedIn


Vei avea o înțelegere clară a modului în care poți utiliza AI în LinkedIn pentru a-ți îmbunătăți prezența online și pentru a obține rezultate mult mai bune.

De ce ar trebui să folosești AI în LinkedIn?

AI are potențialul de a vă transforma modul în care utilizați LinkedIn. Cu AI, puteți:

Crea conținut mai eficient
Răspunde la mesaje mai rapid și mai eficient
Trimite mesaje mai personalizate
Crea o bază de date de clienți mai eficientă
Crește rezultatele dvs. în LinkedIn


Crea conținut mai eficient
Răspunde la mesaje mai rapid și mai eficient
Trimite mesaje mai personalizate
Crea o bază de date de clienți mai eficientă
Crește rezultatele în LinkedIn

O parte din brand-urile ce au beneficiat de expertiza mea: 

Iată care sunt cei 8 pași și pe care îi vei afla în acest MasterClass:

Te aștept în Zoom-ul din 11 iulie de la ora 20:00 pentru a învăța pas cu pas toată strategia!

Cum se activează

Sunt întrebat adesea care e diferența dintre profilul normal și Sales Navigator. Îți voi arăta cum să-l activezi și cum să-l accesezi foarte ușor.

InMail

Vei învăța cum să trimiți mesaje chiar și acelor persoane cu care nu ești conectat și cum poți face ca aceste mesaje să ajungă în căsuța lor de e-mail chiar dacă nu ai adresa lor de e-mail.

Filtrarea companiilor și a persoanelor

Se pot face 2 filtre mari de căutare LinkedIn: persoane și companii. Fiecare dintre acestea au filtre separate și te pot duce foarte rapid către persoanele sau companiile care te interesează.

Crearea listelor și salvarea acestora

Folosești filtre de căutare care se repetă? Acum ai posibilitatea să salvezi aceste liste și să revii asupra lor de fiecare dată când ai nevoie astfel încât să comunici cu noii potențiali clienți.

Crearea și salvarea "Personas”

E una din funcționalitățile foarte recente care îți va ușura foarte mult munca de căutare și de generare Leaduri. Dacă îți definești foarte clar nișa (persona) atunci foarte ușor vei găsi persoanele adecvate cu care să comunici în Sales Navigator.

Setarea alarmelor și a notificărilor

Ești o persoană foarte dinamică dar în același timp nu vrei să pierzi niciuna dintre oportunitățile pe care le generezi? Atunci e cazul să-ți setezi alarmele și notificările în Sales Navigator.

Private mode

Atunci când vizualizez profilul cuiva acea persoană primește o notificare că te-ai uitat pe profilul ei. Dacă vrei să îți studiezi competiția sau vrei să faci research în modul privat, vei învăța cum să faci asta.

Cum poți să testezi GRATUIT

Dacă nu ai testat niciodată modul cu plată Sales Navigator, LinkedIn îți oferă posibilitatea să îl testezi gratuit timp de 30 de zile. Îți voi arăta un secret cum să îl testezi gratuit timp de 60 de zile.

Descoperă Secretele Succesului în Vânzări cu Sales Navigator de la LinkedIn

Iată ce spun o parte din cursanții mei:

"Când spui Mihai Mihalcea, spui Profesionalism. Un adevărat artist, un profesionist care știe sa te ghideze pentru a-ți depăși limitele și care știe să descopere în omul cu care lucrează aspecte pe care nici omul însuși nu le observa. Recomand cu încredere!"

Daniel Mereuta

Chief Executive Officer

"Mihai este un expert în LinkedIn, însă și un extrem de bun trainer! 👨🏻‍🏫

L-am invitat la seminariile mele de Social Media Marketing și am avut bucuria de a afla lucruri de actualitate privind platforma LinkedIn. Cu siguranță Mihai i-a ajutat pe studenți să conștientizeze importanța acestei platforme pentru viitorul lor profesional. ✅
Ușurința cu care a explicat modul în care putem folosi platforma pentru a maximiza rezultatele pe care le putem obține, mă face să îl recomand tuturor persoanelor sau companiilor, care doresc să obțină rezultate notabile în rețeaua LinkedIn, celor care doresc să organizeze workshop-uri, sau care doresc să beneficieze de serviciile de consultanță oferite cu profesionalism de Mihai. 💯
Mulțumesc, Mihai, te mai aștept la ASE! 😉"

Carmen Acatrinei

Dean at Faculty of Marketing

"Am vrut să lucrez cu tine încă de la primul webinar în care te-am cunoscut. Nu am avut ezitări și nu regret:)

În colaborarea noastră apreciez foarte mult felul în care "îmi pui pe hârtie" gândurile mele.

Chiar dacă e "still in progress" aceasta colaborare, îmi place cum începe să se contureze profilul meu de LinkedIn, simt că sunt tot mai vizibilă și sunt convinsă că vor veni și rezultatele.

Și DA, te recomand cu multă căldură atât pe tine câși serviciile tale celor care înțeleg că LinkedIn e o platformă care îi poate ajuta în dezvoltarea lor profesională."

Dana Costea

Unit Manager

„L-am cunoscut pe Mihai la trainingul online dedicat LinkedIn, la care am participat cu interes și speranța 😊. Știam că LinkedIn are potențial mult peste ceea ce cunoșteam și foloseam, însă până la întâlnirea cu Mihai nu am conștientizat, nici experimentat, accesibilitatea, ușurința și plăcerea utilizării.

În sesiunea dedicată echipei noastre, Mihai a livrat, în detaliu, ​cu claritate și realism, principii și practici necesare atingerii obiectivelor pe care le urmărim în activitatea din platforma de networking.
💯foarte bun cunoscător al sistemului
🎯 împărtășește tips and tricks
🎁 rămâne conectat, la "doar un click apropiere"
Îți mulțumesc, Mihai, pentru ✔ conștientizare, ✔ direcție, ✔ unelte, ✔ recomandări ,
✔ valoare adăugată, cu pasiune !"

Ana-Maria (Lazurca) Alexandrescu

Revenue management

„...după 7 sesiuni de webinar cu Mihai, pot spune că a fost alegerea perfectă pentru această perioadă în care trăim cu toții. Mihai m-a ajutat să-mi stabilesc un obiectiv pe LinkedIn, să-mi setez profilul la un nivel profesionist, să-mi dezvolt rețeaua de conexiuni profesionale într-un mod profesionist și multe tehnici de comunicare, marketing, vânzări, etc.
Pentru mine, rezultatele nu au întârziat să apară și aplicând consecvent strategiile învățate de la Mihai, am reușit în 7 săptămâni să-mi măresc rețeaua cu peste 1700 conexiuni profesionale din domeniul meu de interes, să adun peste 1000 vizualizări la aproape toate postările mele și să descopăr câțiva potențiali clienți pentru serviciile pe care le ofer. Sunt convins că aplicând în continuare ceea ce am învățat de la Mihai, voi reuși să-mi cresc portofoliul de clienți și automat business-ul.
LinkedIn are un potențial uriaș iar Mihai este un profesionist desăvârșit care îți asigura tot sprijinul pentru a înțelege și a fructifică toate oportunitățile pe care această rețea le oferă...”

Sorin Marginean

Founder & CEO

„Îl recomand pe Mihai pentru cursuri despre LinkedIn, atât pentru începători, cât și pentru cei care au cunoștințe avansate despre LinkedIn dar vor mai mult decât atât. 

Este foarte prompt și punctual, iar expertiza sa se observă în informațiile pe care le transmite. Am participat la webinariile sale pentru a înțelege mai bine ce înseamnă LinkedIn și pentru a află mici trucuri care mă pot ajută în conturarea unui profil cât mai clar. 

Cursurile sale sunt la subiect și pline de elemente interesante, eu am primit informațiile de care am avut nevoie, prin urmare consider că puteți apela cu încredere la serviciile lui, indiferent că sunteți un profesionist din piață muncii care dorește mai multă vizibilitate, un antreprenor care caută să-și promoveze produsele prin intermediul acestei platformei sau o companie care dorește să ofere cursuri despre LinkedIn angajaților ei."

Dana Costea

Assistant to the Unit

Acest MasterClass conține tot ceea ce ai nevoie pentru a genera Leaduri în LinkedIn!

Parte dintre ele pot fi accesate chiar după înscriere iar pe celelalte le vei accesa direct în MasterClass-ul live!

Live

MasterClass live cu exemple concrete, foarte practice.

Resources

Acces la înregistrare. Vei putea reveni de fiecare dată când vei dori.

Global

Vei învăța tehnici și secrete care pot fi aplicate pentru orice nișă sau segment de piață.

Accessibil

Poate fi urmărit de pe telefon tabletă sau laptop.

Trainer - Mihai Mihalcea


Din 2016 implementez tehnici de Marketing și Vânzări Online pentru LinkedIn!

Generez vizibilitate, conexiuni și potențiali clienți prin consultanță și training personalizat!

Sprijin companiile, antreprenorii și consultanții să aibă o prezență profesională în LinkedIn, să genereze Conexiuni Adecvate, Leaduri, și să fructifice Oportunități în social media. 

Am experiență în vânzări de peste 25 ani, lansări de produse și administrare de bugete de marketing.

BONUS!

Îl poți descărca și aplica imediat (după înscriere) în strategia ta de generare leaduri și potențiali clienți prin LinkedIn!

Iată ce vei primi în e-book:
Cei 7 pași care îți vor asigura succesul în LinkedIn Sales Navigator 
Un instrument de lucru descărcabil în format pdf 
Acces la platforma mea de cursuri online pentru LinkedIn!

Descoperă Secretele Succesului în Vânzări cu Sales Navigator de la LinkedIn

Press Play

Close

Yes! I want this FREE guide that will finally show me how to master my website SEO!

Enter your email below to get instant access to the FREE guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close