fbpx

Locuri limitate

Obține ACUM sprijinul de care ai nevoie în LinkedIn!

Accelerează-ți succesul în afaceri!
Accesează comunitatea VIP Linked4You cu Mihai Mihalcea!

Rezervă-ți locul înainte să se închidă înscrierile!

Câștigi claritate pentru afacerea ta!


Elimini sentimentul de copleșire


Treci peste blocajele care te țin pe loc!


Ai acces la experțși  sfaturi!


Ai o afacere grozavă, dar te simți copleșit de tot ce e nevoie pentru a o face cunoscută și a vinde mai mult?

Ai început o afacere în care crezi dar apoi te-ai blocat și nu mai știi cum să o promovezi?

Te-ai încurcat în atâtea detalii și nu poți avea focus?

Este LinkedIn mai problematic și mai greu de folosit decât te-ai așteptat? Vrei să ai la cine apelezi?

Nu ești singur. Adevărul este: majoritatea antreprenorilor se luptă cu aceste aceleași provocări in LinkedIn.

De aceea am creat Programul Linked4You Membership - pentru a împuternici mii de oameni la fel ca tine să își promoveze afacerile cu mare încredere in LinkedIn.

Accesul la programul LinkedIn are inclus:

Programul care te va învăța tot ce știu eu în acest moment legat de marketing în LinkedIn, vânzări și brand personal!

 Mie mi-a luat 4 ani să ajung la această formulă, pe care tu o poți accesa imediat!

Coaching de grup

Apel lunar de Coaching grup, LIVE cu Mihai Mihalcea. Adresezi întrebări, discutam provocările pe care le ai și obții sfaturi și expertiză în timp real.

Acces la cursuri

Acces nelimitat la training-uri, împreună cu răspunsurile lui Mihai la cele mai frecvente întrebări despre utilizarea profesionistă a LinkedIn.

Resurse descarcabile

Toate caietele de lucru și eBook-uri în versiune PDF, pe care le poți descărca și lucra cu ele imediat.

Mentorat lunar 

Apel lunar de mentorat LIVE cu antreprenori și experți de renume. Fiecare dintre invitați, va oferi un mini masterclass în care își împărtășesc cele mai bune practici și sfaturi. Alocam mult timp pentru întrebări și răspunsuri la final.

Training-uri live

Training-uri live cu actualizarea pentru noile setări apărute. Vei fi la zi cu toate setările și oportunitățile pe care le oferă LinkedIn.

Comunitate

Acces la grupul de suport în care comunici cu antreprenori, consultanți, colegi de program. Vei putea obține sfaturi și idei de la cei cu experiențe avansată, ce te vor ajuta în afacerea ta.

ÎNTÂLNEȘTE-ȚI MENTORUL ANTREPRENOR ȘI FONDATOR Linked4You

Consultant și trainer pentru LinkedIn 

Mihai Mihalcea 

Mihai Mihalcea și-a construit o carieră de peste 20 de ani în vânzări. De la salvamar, până a ajuns să coordoneze o echipă de peste 2000 de oameni, la nivel național, ca Director de Vânzări și Director Executiv.

A format piețe și echipe, pentru companiile pe care le-a reprezentat, a pregătit și susținut training-uri specifice de comunicare și tehnici de vânzări. 

S-a acreditat ca “Train the Trainers” și “Director de Vânzări”, iar din anul 2014 e membru John Maxwell Team, certificându-se ca “Teacher, Speaker, Coach”, atât în România, cât și USA. 

Din 2016 studiază și aplică tehnici de vânzare cu succes în LinkedIn, dezvoltând programe și workshop-uri pentru antreprenori și consultanți ce doresc să genereze, și fructifice oportunități prin intermediul celei mai mari rețele sociale pentru profesioniști.

Ajută la dezvoltarea Brandului Personal în cea mai profesionistă rețea socială! 

Ca profesionist, investește continuu în cursuri pentru Vânzări, Branding Online și Social Media, specifice LinkedIn, pe care le testează personal iar apoi generează programe adaptate trendului actual din Europa.

Învată de la Cei mai Buni! 

Alătură-te apelurilor de coaching live lunar cu Mihai și invitații lui cu expertiza în social media și online.

 Învață de la unele dintre cele mai strălucite minți din industrie și pune întrebări despre afacerea ta pe subiecte, inclusiv:

O mică introducere în program!

Dă click pe butonul de mai jos să vezi o scurtă introducere în program și comunitate.

Testează platforma timp de 14 zile! 

Dacă nu e pe placul tău, îți voi returna banii înapoi. Tot ce trebuie să faci este să îmi scrii un mesaj și îți voi returna banii fără nici o întrebare. 

E important să știi că abonamentul lunar va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul în platformă. Poți opri recurența în orice moment.

Poate te-ai intrebat:

Ce primesc în abonamentul lunar?

Abonamentul lunar cuprinde accesul la cursurile, caietele de lucru, sesiuni live cu mine, workshop-uri, webinarii și interviurile de pe platformă.

Pot opri oricând abonamentul?

Abonamentul lunar se poate opri în orice moment. Este important să știi că abonamentul are activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt. Poți opri recurența în orice moment. Dacă dorești să nu se reînnoiască abonamentul la data scadentă, atunci este nevoie să oprești recurența.

Dacă nu-mi place, primesc banii înapoi?

Da. Ai la dispoziție 14 zile să testezi dacă îți place și să decizi dacă este ce ai nevoie în acest moment.

Pot primi factură?

Emit factură fiscală pentru fiecare abonat. Poți folosi cardul firmei pentru plata abonamentului și primești factura fiscală pentru firmă. Pentru asta e important să treci datele firmei la informațiile de facturare.

Pot plăti si prin transfer bancar?

Fiind vorba de o platformă pe bază de abonament, plata se face cu cardul bancar. În momentul înscrierii se activează o plată recurentă. Există posibilitatea de a achita și prin transfer bancar pentru abonamentul pe întregul an.

Ce înseamnă plată recurentă?

Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii pentru abonamentul ales. În cazul abonamentelor platformei mele, înseamnă că în fiecare lună, abonamentul se reînnoiește automat și se debitează cardul de pe care s-a făcut plata inițială.

Iată ce spun cei cu care am lucrat!

"După multe căutări, am avut fericita ocazie să cunosc o echipă minunată, pe Mihai Mihalcea și Ioana Bârsan de la Linked4you. Activând în domeniul Resurselor Umane și dorind să promovez prin Linkedin brandul Job Selection, locurile de muncă din străinătate, de pe Navele de Croazieră și din România am avut oportunitatea de a primi consultanță profesionistă. Asistența este foarte bine organizată și etapizată începând cu crearea corectă a profilului personal, a paginii de business și ulterior crearea de postări. Echipa este dedicată și oferă sprijin permanent și suport suplimentar când este nevoie, astfel încât să iți atingi obiectivele. Recomand cu mare căldură serviciile de asistență și consultanță pentru Linkedin oferite de Mihai Mihalcea și Ioana Bârsan de la Linked4you. Felicitări pentru ceea ce faceți!"

Carmen Szasz - Entrepreneur and General Manager

"Nu știu ce credeți voi că știți despre LinkedIn însă eu clar am crezut că știu multe ! Adică serios, ce să nu stiu ... fac branding, creez produse, am conturi pe o mulțime de rețele de social media - doar nu m-a făcut pe mine un profil de LinkedIn ! 😂  Ei bine ... după sesiunea de azi alături de Mihai, mi-am dat seama că nu știu nimic despre această platformă și nici despre beneficiile pe care mi le poate aduce mie sau proiectelor pe care le dezvolt..."

Cristian Blândaș - Entrepreneur and Personal Brand Designer 

"E o plăcere pentru mine să pot lucra cu oameni profesioniști care știu ce au de făcut pentru a obține rezultate imediate. Îi sunt recunoscătoare pentru toate informațiile primite, informații care au aplicabilitate imediată și tool-uri care valorifică acest instrument numit Linkedin. Recomand cu toată căldura și încrederea!"

Diana Stîngă - Project Manager

"Apreciez structura de business pe care Mihai o aduce în educarea publicului de IMM uri din România pt a comunica si vinde online. Felicitări pentru tot ceea ce faci și continuă să inovezi!"

Bianca Tudor - Founder & CEO

"Îl recomand pe Mihai tuturor partenerilor mei. Este serios, răbdător și își tine promisiunile. Am lucrat împreună și cu siguranță vom mai lucra pentru că mi-a confirmat așteptările."

George Stere - Senior Sales 

"Apreciez foarte mult modul prin care Mihai livrează informațiile. Este foarte succint în ideile sale și te ajută pe tine, clientul, să înțelegi modul de utilizare și optimizare al propriului profil de Linkedin. A fost o experiență plăcută pe care o recomand tuturor persoanelor ce doresc să fie mai informate în privința Linkedin-ului."

Iulian Lucău - Fondator Coordonator

„Mihai mi-a depășit așteptările. M-a ajutat să-mi șlefuiesc brandul personal și să mă ghideze în momentele de neclaritate. Mi-a plăcut că lucrează foarte structurat - pe etape, documentat și transmite după fiecare întâlnire un status cu ce s-a lucrat și cu pașii următori. Este un specialist desăvârșit, atitudine wow care te inspiră prin ceea ce este și ce face!”

Daniela Marin - Managing Owner

"Am participat la mai multe întâlniri cu Mihai printre care și un 1 to 1 . Ceea ce m-am impactat foarte tare a fost felul cum în urma întâlnirilor am reușit să îmi schimb optica asupra modului de lucru pe LinkedIn și viziunea procesului de vânzare și marketing. Este un adevărat profesionist pe care îl recomand tuturor ce vor să aibă un cont de LikedIn Profesionist."

Nicolae Alexandru Stroescu - Design Engineer

Doar pentru o scurtă perioadă!

Accesează comunitatea Linked4You pe viată, cu o singură plată

La închiderea înscrierilor se va putea accesa doar pe bază de abonament lunar!