POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

MIHALCEA MIHAI PFA

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, va informam ca MIHALCEAMIHAI PFA, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub sub nr. F13/33/12.01.2013, avand C.U.I. 31083189, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.

 1. PREZENTARE GENERALA

MIHALCEAMIHAI PFA  este o afacere care ofera produse de training online si alte servicii prin intermediul site-ului www.mihaimihalcea.com(site-ul). In functie de cum accesati site-ul, datele dumneavoastra personale sunt procesate in diferite scopuri.

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care sunt colectate, folosite si distribuite Datele dumneavoastra Personale respectand drepturile dumneavoastra de confidentialitate (“Politica de Confidentialitate”).

In cadrul acestei Politici de Confidentialitate sunt utilizate urmatoarele definitii:

(1) ”www.mihaimihalcea.com” inseamna MIHALCEA MIHAI P.F.A., cu sediul inregistrat in Constanta, Str. HORTENSIEI 5, judetul Constanta, Romania;

(2)“Date Personale” reprezinta orice informatie referitoare la o persoana identificabila cum ar fi: nume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, informatii ale cardului de credit, preferinte, etc.

 1. PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI SCOPURI

Este posibil ca Website-ul sa foloseasca cookies care colecteaza Date cu Caracter Personal despre dumneavoastra. Facem trimitere la Politica noastra pentru Cookie pentru mai multe informatii.

Presupunem ca dumneavoastra ne comunicati doar datele dumneavoastra personale. Daca ne comunicati Date Personale despre alte persoane, trebuie sa va asigurati ca aveti autorizatiile necesare pentru a face acest lucru. De asemenea presupunem ca Datele Personale pe care ni le comunicati sunt corecte si, in cazul in care o anumita informatie se modifica, ne veti informa in cel mai scurt timp.

Ar trebui sa folositi site-ul si sa va dati Datele Personale doar dupa ce ati citit si inteles Politica noastra de Confidentialitate. In functie de cine sunteti, datele dumneavoastra personale sunt procesate conform descrierii de aici:

 1. Vizitator

Daca sunteti un vizitator al site-ului, mihaimihalcea.ro proceseaza Datele dumneavoastra Personale precum un operator de date avand ca scop (i) Gestionarea vizitatorilor (inclusiv trimiterea de informatii la solicitarea dumneavoastra), (ii) analiza de marketing, (iii) Gestionarea activitatilor ilegale si (iv) R&D si (v) Management Global.

 1. Client

Daca ati creat un cont de client pe site-ul nostru sau daca achizitionati produse sau servicii de pe site,  mihaimihalcea.ro  proceseaza datele dumneavoastra personale ca si operator de date in urmatoarele scopuri: (i) Gestionarea clientilor (inclusiv procesul de cumparare), (ii) Gestionarea activitatilor ilegale (inclusiv identificarea si controlarea unor astfel de activitati) si (iii) R&D si (iv) Management Global

Numele procesatoruluiDescrierea scopurilorBazele procesarii
Gestionarea vizitatorilor·   Gestionarea si rezolvarea solicitarilor vizitatorilor: de ex. asigurarea accesului la site, trimiterea de informatii la cerere, inregistrarea la evenimente..  Interesele legale ale operatorilor: promovarea de produse si servicii mihaimihalcea.ro similare contribuie la protejarea si sustinerea intereselor economice, comerciale, sociale si financiare ale mihaimihalcea.ro, si ne permite sa va oferim informatii despre produsele si serviciile de care ati putea fi interesati. Va puteti opune acestei proceduri in baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila..   Executarea contractelor (de ex. indeplinirea obligatiilor cu privire la activitatile de promovare, etc.). Fara Datele dumneavoastra Personale nu putem executa contractele in cauza.
Gestionarea clientilor·   Executarea contractului cu clientul: de ex. gestionarea cumparaturilor, gestionarea contului personal pe site.·   Marketing: de ex. trimiterea catre clienti de informatii despre produse si servicii mihaimihalcea.ro similare..   Executarea contractelor (de ex. Termenii si Conditii pentru, acordul de cumparare produse, etc.). Fara Datele dumneavoastra Personale nu putem executa contractele in cauza..  Interesele legale ale operatorilor: promovarea de produse si servicii mihaimihalcea.ro similare contribuie la protejarea si sustinerea intereselor economice, comerciale, sociale si financiare ale mihaimihalcea.ro, si ne permite sa va oferim informatii despre produsele si serviciile de care ati putea fi interesati. Va puteti opune acestei proceduri in baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila.
Gestionarea activitatilor ilegale·   Prevenirea si identificarea activitatilor ilegale: de ex. prevenirea si identificarea activitatilor de fraudare sau abuz fata de resursele companiei..   Procedurilor si atacarea sau apararea drepturilor legale..   Executarea contractelor (de ex. Termeni si Conditii, acordul clientului). Fara Datele dumneavoastra Personale nu putem executa contractele in cauza..   Interesele legale ale operatorilor si ale partilor implicate (angajati, clienti, furnizori, actionari, companii asociate etc.): detectarea, prevenirea si sanctionarea activitatilor ilegale si gestionarea litigiilor contribuie la protejarea si promovarea intereselor economice, comerciale, sociale si financiare ale mihaimihalcea.ro si reduc costurile pentru dumneavoastra. Va puteti opune acestei proceduri in baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila.
R&D·   Cercetare si dezvoltare pe baza datelor agregate: ex. statistici de vanzari, analiza de piata, dezvoltarea produselor si a serviciilor.Cercetarea si dezvoltarea la nivel de companie poate duce la imbunatatirea experientei clientului, a produselor si a serviciilor mihaimihalcea.ro si la inovatie, care poate ulterior rezulta intr-un avantaj pentru toate persoanele preocupate de produsele si serviciile mihaimihalcea.ro.Va puteti opune acestei proceduri in baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila.
 1. TRANSFERUL DATELOR PERSONALE

Operatorii de date pot transfera Datele dumneavoastra Personale altor entitati din cadrul Grupului mihaimihalcea.ro/com si catre companii care proceseaza Date Personale in numele nostru sau pentru noi (cunoscut ca si ‘procesatori’). Categorii de procesatori includ (i) furnizori de servicii de curierat si transport, (ii) furnizori de servicii de telecomunicatii, (iii) furnizori de servicii de plata, locali si internationali. O lista completa a procesatorilor de acest gen poate fi obtinuta la cerere trimitand un e-mail la mihai@mihaimihalcea.ro

Unele dintre aceste entitati si persoane sunt localizate in afara Uniunii Europene. Orice transfer se face in baza unei decizii competente si/sau in baza clauzei standard de protectie a datelor a Comisiei Europene. Aceste metode de transfer de date sunt permise de catre Regulamentul General de Protectie a datelor (Articolele 45, respectiv 46 (2)).

In lipsa altor explicatii, datele dumneavoastra personale nu vor fi date unei terte parti, decat daca va dati acordul, sau daca sunt solicitate pentru executarea unui contract cu dumneavoastra, sau daca sunt solicitate prin lege.

Asa cum am discutat mai sus, acceptati ca este posibil ca noi sa transmitem datele dumneavoastra personale catre entitati din afara jurisdictiei dumneavoastra de rezidenta si ca datele dumneavoastra personale pot fi stocate pe servere localizate in afara jurisdictiei dumneavoastra de rezidenta.

 1. COPII

Comercializarea produselor mihaimihalcea.com nu se adreseaza copiilor. Atunci cand mihaimihalcea.com vinde produse pentru copii, acestea trebuie achizitionate de catre un adult. In cazul in care nu aveti varsta de 18 ani, puteti folosi site-ul numai sub supravegherea unui parinte sau a unui tutore. mihaimihalcea.com nu:

(1) Solicita sau colecteaza cu buna stiinta informatii personale ale persoanelor cu varsta sub 13 ani (“Copii”);

(2) Foloseste sau transmite cu buna stiinta catre terte parti date personale ale copiilor;

(3) Ofera copiilor posibilitatea de a posta in mod public sau de a distribui in alt mod informatii personale;

si

(4) Nu atrage copii oferind sansa de jocuri speciale, premii sau orice alte activitati pentru a divulga informatii personale.

Va incurajam sa il asistati pe copilul dumneavoastra atunci cand acceseaza Internetul si sa revizuiti sfaturile importante de siguranta pentru fiecare copil inainte ca acesta sa navigheze pe Internet.

 1. PROCEDURI DE SECURITATE

mihaimihalcea.com opereaza retele sigure de date protejate de firewall si de sisteme de protectie cu parola. mihaimihalcea.ro foloseste de asemenea TLS pentru a proteja transmiterea datelor dumneavoastra. Accesul la aceasta informatie va fi asigurat doar indivizilor autorizati in scopul activitatilor comerciale legale.

 1. RETINEREA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale sunt retinute atata timp cat aveti o relatie cu noi sau sunteti in contract cu noi si pana la 10 ani dupa incheierea acestei relatii.

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Ca persoana vizata in Spatiul Economic European, aveti dreptul de a solicita, accesa, rectifica, sterge, restrictiona sau obiecta la modul in care noi va procesam Datele Personale si dreptul la portabilitatea datelor.  Aceste drepturi includ:

 • posibilitatea de a verifica Datele cu Caracter Personal despre dumneavoastra pe care le detinem in informarile si in sistemul nostru de comunicare,
 • posibilitatea de a corecta aceste Date Personale,
 • posibilitatea de a afla catre cine au fost trimise acele Date Personale,
 • posibilitatea de a ne solicita stergerea Datelor dumneavoastra Personale,
 • posibilitatea de a restrictiona modul in care noi procesam Datele dumneavoastra Personale,
 • posibilitatea de a obiecta la modul in care procesam datele,
 • posibilitatea de a ne solicita sa trimitem catre dumneavoastra sau catre o alta afacere o copie a datelor dumneavoastra personale.

Vom raspunde oricarei solicitari din partea dumneavoastra de a va exercita drepturile de mai sus pentru persoanele vizate in timp de o luna. Ne rezervam dreptul de a extinde aceasta perioada cu inca doua luni cand este necesar, luand in considerare complexitatea si numarul solicitarilor primite de la dumneavoastra.

De asemenea va puteti retrage consimtamantul pentru procesarea Datelor Personale, daca procesarea Datelor Personale s-a efectuat in baza unui astfel de consimtamant.

Exercitarea drepturilor dumneavoastra:

Daca doriti sa va exercitati drepturile, ne puteti contacta pe noi sau departamentul de confidentialitate la:

OrganizatieResponsabil Protectia Datelor
MIHALCEA MIHAI P.F.A.
F13/33/12.01.2013
CUI :31083189
CONSTANTA, HORTENSIEI 5, JUDETUL CONSTANTA
RO36BRDE140SV18303001400 , BRD AGENTIA MAMAIA Delegat: Mihai Mihalcea
mihai@mihaimihaimihalcea.com
Mobil : +40 740 855 044
Mihai Mihalcea
mihai@mihaimihaimihalcea.com
Mobil : +40 740 855 044

Contactarea Autoritatilor de Supraveghere:

Daca doriti sa depuneti o plangere impotriva noastra, puteti sa luati legatura cu autoritatea locala de supraveghere. Aceasta ar putea fi autoritatea de supraveghere din statul membru:

 • in care aveti de obicei rezidenta,
 • in care lucrati,
 • in care credeti ca a avut loc infractiunea.
 1. Site-uri de Internet Conectate

Acest website furnizeaza hyperlink-uri, care reprezinta cuvinte sau imagini evidentiate in cadrul unui document, in format hypertext care, in momentul in care sunt accesate, va conduc la un alt punct al documentului, la un cu totul alt document sau pe alte website-uri controlate de alte organizatii. mihaimihalcea.ro nu controleaza site-uri detinute de catre alte organizatii, iar acele site-uri pot contine prevederi de confidentialitate diferite de cele incluse aici. mihaimihalcea.ro nu este responsabila pentru colectarea, folosirea sau divulgarea informatiilor colectate prin intermediul acestor website-uri sau link-uri si – in cea mai mare masura permisa de legea in vigoare – mihaimihalcea.ro refuza in mod expres sa recunoasca orice raspundere legata de asemenea colectari, utilizari sau dezvaluiri.

 1. MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

In cazul in care mihaimihalcea.ro decide sa modifice Politica de confidentialitate, va afisa modificarile aici astfel incat dumneavoastra sa stiti intotdeauna informatiile pe care le colectam si modul in care este posibil sa folosim sau sa divulgam aceste informatii. Oricare modificare adusa prezentei Politici de Confidentialitate va intra in vigoare imediat dupa afisarea acesteia pe acest Website. Politica de Confidentialitate a fost revizuita ultima data in data de 17 Iulie 2021.